Весници и вести од Џорџија

Весници од Грузија во регионот на Кавказот. Овие весници се избрани како најраспространета и сигурен во Грузија. Јас ги одбрани поради нивната покриеност на дневните вести во Грузија, политиката, економијата и меѓународните односи. Сите грузиски весници во списокот се слободни да пристапите и да читаат на интернет.