Весници и вести од Бахреин

Бахреин весници: Еве листа од весници од Бахреин. Сите весници на листата се избрани за нивната фокус на вести, политика, дебата и социјалниот развој на национално и на меѓународно ниво. Првиот весник во Бахреин беше \"Ал Bahrayn\", тоа не е објавена повеќе. Бахреин има 12 службени весници. Тука се најважните: