Весници и вести од Бермуди

Вести од Бермудите. Бермуди е многу мал остров со само околу 50.000 жители. Бермуди има два дневни весници и некои странски весници пишуваат за островите. Тука е нашата селекција од најважните извори на вести за Бермуди: