Весници и вести од Гуам

Списокот на весници од Гуам. Гуам е мал остров во Пацификот со околу 160.000 жители. И покрај малиот број на луѓе, Гуам има парична казна избор на извори на вести. Тука се најважните онлајн весници од Гуам: