Весници и вести од Доминика

Листа на онлајн весници од Доминика. Доминика е мал остров на Карибите, со помалку од 100.000 жители. Доминиканска весници се колку и да чита и да имаат висок квалитет. Тука се најважните и широко распространета весници од Доминика.