Весници и вести од Исланд

Исландски весници. Еве листа од најчитаните и значајни весници од Исланд. Јас се избрани на листата, бидејќи на покриеност весници на политиката, економијата, финансиите, општество и меѓународните прашања од исландскиот перспектива. Весниците се слободен да пристапите и да читаат на интернет.