Весници и вести од Лешото

Весници на Лесото. Оваа листа е направен за да им даде на новинарите, патеписци и истражувачи брз преглед на јавната дебата во Лесото. Весниците Лесото се избрани поради нивната уредувачка фокусира на теми како што се политиката, економијата, финансиите, општество и меѓународните односи. Користете ги линковите подолу за да ја разгледате нашата главна Лесото весници и новински извори.