Весници и вести од Папуа Нова Гвинеја

Вести од Папуа Нова Гвинеја. Три дневни весници се објавени во Папуа Нова Гвинеја, тука се и линкови до нивните онлајн верзии. Весници од Папуа Нова Гвинеја се слободни да се прочита на интернет: