Весници и вести од Парагвај

Весници од Парагвај. Еве еден преглед на најголемата онлајн весници од Парагвај. Јас се собраа оваа селекција, со цел да им даде на специјалисти, колумнисти и посетителите краток преглед на актуелните настани во државата. Весниците се крена поради нивната уредувачка покриеност на владините проблеми, економија, пари и меѓународните прашања. Дневните весници од Парагвај се слободни за читање на интернет.