Весници и вести од Романија

Романските весници. Еве листа од најчитаните онлајн весници во Романија. Листата е составена врз основа на весници фокус на ажурирани вести на политиката, економијата и општи вести за ситуацијата во Романија и на меѓународно ниво. Весниците се слободни да се прочита на интернет.