Весници и вести од Саудиска Арабија

Весници од Саудиска Арабија. Листата се состои од најважните весници од Саудиска Арабија, кој пишува за економијата, општеството, политиката и дебата со национална и интернационална перспектива. Сите весници се слободни за да пристапите на интернет. Саудиска Арабија весници се објавени на англиски и на арапски јазик. Еве ја мојата листа на најзначајните извори на вести од Саудиска Арабија: