Весници и вести од Унгарија

Унгарски онлајн весници: Еве ги најважните весници од Унгарија, кој пишува за општеството, економијата, политиката и дебата со унгарскиот и интернационална перспектива. Унгарските весници на листата се слободни за да пристапите на интернет. Повеќето од нив се само на унгарски, но некои од нив имаат меѓународни верзии. Тука е нашата селекција на најзначајните унгарски весници: