Kако

Јас поминуваат многу часови на интернет секој ден. Зборувам со колеги и јас добиваат предлози од корисниците

Понекогаш се отстрани линкови бидејќи организацијата или владини зад медиумите не се откажува од редакцијата на слобода да живеат до меѓународните стандарди за слободата на печатот. Ова е, се разбира тешкотии кога станува збор за земји каде слободата на печатот не е загарантирана.

Aussi ценам совети и препораки од нашите корисници и јас често се некои многу интересни разговори со новинари, истражувачи, аналитичари и туристи од целиот свет.

Јас не се опише медиуми и јас презентираме само линк, така што може да се види точно каде вашиот прелистувач ќе ви донесе. Оваа е да се направи твојот весник брзо. - И тоа ви овозможува да го копирате нашите врски лесно. Слободно можете да го стори тоа, не заборавајте да се спомене цел Newspaperindex.com, ако објавуваат Ем.

Знам дека повеќето од нашите корисници се англиски јазик, зборување. На Затоа, ние, го направиле обид да се претстават барем една зборуваат англиски весник во секоја земја. Секој весник: има јазик таг. Јас го користам стандард ISO кодови за јазици, како што се (EN) за англиски, (zh) за кинески злато (AR) за ерменски.