Gazetat dhe lajmet nga Çad

Gazetat nga Çadi. Lista përbëhet nga gazetat më të rëndësishme nga Çadi, me fokus në ekonomi, shoqëri, politikë dhe debato me një opinion kombëtar dhe ndërkombëtar. Të gjitha gazetat nga Çadi janë të lirë për të hyrë në internet. Këtu është lista jonë nga burimet më të rëndësishme të lajmeve nga Çadi: