Gazetat dhe lajmet nga Afganistan

Lista e gazetave të rëndësishme dhe me ndikim nga Afganistani me lajmet e fundit, debati dhe lajme mbi situatën politike dhe çështjet sociale. Të gjitha gazetat afganë këtu janë të lirë për të hyrë.