Gazetat dhe lajmet nga Arabia Saudite

Gazetat nga Arabia Saudite. Lista përbëhet nga gazetat më të rëndësishme nga Arabia Saudite që shkruan për ekonominë, shoqërinë, politikën dhe debate me një opinion kombëtar dhe ndërkombëtar. Të gjitha gazetat janë të lirë për të hyrë në internet. Gazetat Arabisë Saudite janë botuar në anglisht dhe arabisht. Këtu është lista ime e burimeve më të rëndësishme të lajmeve nga Arabia Saudite: