Gazetat dhe lajmet nga Australi

Gazetat Australian: Këtu është një listë e gazetave më të rëndësishme nga Australia. Gazetat Australian në listë janë zgjedhur për fokusin e tyre në lajme ditore, si dhe mbulimin e tyre të politikës, debati dhe zhvillimin social kombëtare dhe ndërkombëtare. Gazeta më e madhe në Australi është Herald Sun me një tirazh prej më shumë se 500.000 kopje.