Gazetat dhe lajmet nga Austri

Gazetat austriake: Këtu është një listë e gazetave më të rëndësishme në Austri. Të gjitha gazetat austriake në listë janë zgjedhur për fokusin e tyre në lajme ditore, dhe mbulimin e tyre të politikës, debatit dhe zhvillimin social kombëtare dhe ndërkombëtare. A e dini se gazeta e parë u botua në Austri në 1605? 72.7% e popullsisë në Austri lexojnë gazetat e përditshme.