Gazetat dhe lajmet nga Bahrein

Bahrain Gazetat: Këtu është një listë e gazetave nga Bahrein. Të gjitha gazetat në listë janë zgjedhur për fokusin e tyre në lajme, politika, debat dhe zhvillimin social kombëtare dhe ndërkombëtare. Gazeta e parë në Bahrein ishte \"Al Bahrayn\", kjo nuk ë