Gazetat dhe lajmet nga Ballkani

Gazetat Bangladesh. Lista përbëhet nga gazetat më të rëndësishme nga Bangladeshi që shkruan rreth shoqërisë, politikës dhe debatit me një opinion kombëtar dhe ndërkombëtar. Të gjitha gazetat janë të lirë për të hyrë në internet. Gazetat Bangladeshi janë botuar në gjuhën angleze dhe Bengalisht. Këtu është lista jonë nga burimet më të rëndësishme të lajmeve nga Bangladeshi: