Gazetat dhe lajmet nga Barbados

Gazetat nga Barbados: Këtu është një listë e gazetave më të mira nga Barbados. Të gjitha gazetat në listë janë zgjedhur për fokusin e tyre në lajme, politika, debat dhe zhvillimin social në Barbados dhe ndërkombëtarisht. Pavarësisht nga një popullsi të vogël, Barbados ka një histori krenare dhe të gjatë të gazetarisë gazetës së pavarur. Këtu janë burimet më të rëndësishme të lajmeve në Ishujt: