Gazetat dhe lajmet nga Benin

Gazetat nga Benin: Këtu është një listë e gazetave në internet në Benin. Gjuha zyrtare është në frëngjisht dhe të gjitha gazetat janë shkruar në frëngjisht. Gazetaria e pavarur Gazeta është relativisht e re në Benin. Në vitin 2002 Benin kishin vetëm një gazetë ditore: \"La Nation\" (e njohur dikur si \"Ehuzu\"), me një tirazh ditor prej rreth 12.000. Sot ka rreth 50 gazeta dhe revista të tjera në Benin. Këtu janë burimet më të rëndësishme të lajmeve nga Benin: