Gazetat dhe lajmet nga Bermuda

Lajme nga Bermuda. Bermuda është një ishull shumë i vogël me vetëm rreth 50.000 banorë. Bermuda ka dy gazetat ditore dhe disa gazeta të huaja janë shkruar në lidhje me ishujt. Këtu është zgjedhja jonë nga burimet më të rëndësishme të lajmeve për Bermuda: