Gazetat dhe lajmet nga Bolivi

Gazetat nga Bolivia: Kjo listë përbëhet nga gazetat më të rëndësishme në Bolivi që shkruan rreth shoqërisë, politikës dhe debatit me një perspektivë kombëtare dhe ndërkombëtare. Të gjitha gazetat janë të lirë për të hyrë në internet. Bolivia ka tetë gazeta kombëtare dhe shumë gazeta lokale. Bolivia ka një traditë të gazetarisë gazetës së pavarur. Këtu është zgjedhja jonë e gazetave më të rëndësishme bolivian: