Gazetat dhe lajmet nga Botsvana

Gazetat Botswana: Kjo është zgjedhja jonë nga burimet më të rëndësishme në internet të lajmeve nga Botswana. Ka vetëm dy gazeta ditore në Botsvana, të dyja janë të kontrolluara nga qeveria. Unë kam përfshirë disa media të tjera online që mbulon punët në Botsvana për të ju jap një perspektivë më të gjerë. Këtu është faqet më të rëndësishme në internet të lajmeve të Botsvanë: