Gazetat dhe lajmet nga Brazili

Gazetat braziliane. Lista përbëhet nga gazetat më të rëndësishme nga Brazili, që shkruan në lidhje me shoqërinë, politikën dhe debati me një opinion kombëtar dhe ndërkombëtar. Të gjitha gazetat janë të lirë për të hyrë në internet. Brazili ka një histori të gjatë të gazetarisë gazetës së pavarur dhe vendi ka shumë gazeta të përditshme në mbarë vendin. Këtu është lista jonë nga burimet më të rëndësishme të lajmeve nga Brazili: