Gazetat dhe lajmet nga Brunej

Gazetat në Brunei. Brunei ka vetëm disa gazeta për shkak të popullsisë së saj të vogël, më pak se gjysmë milioni. Gazetat e para në Brunei u botuan në vitin 1950. Këtu është zgjedhja jonë prej gazetave më të rëndësishme online nga Brunei: