Gazetat dhe lajmet nga Bullgari

Gazetat bullgare: Lista e gazetave më me ndikim nga Bullgaria. Këto gazeta janë zgjedhur për fokusin e tyre në shoqëri, politikë dhe debate me dy një opinion bullgare dhe ndërkombëtare. Të gjitha gazetat janë të lirë për të hyrë në internet, dhe unë besoj se lista do të ju jap një pasqyrë të lajmeve aktuale parë nga një perspektivë bullgar. Këtu është lista ime e burimeve më të rëndësishme të lajmeve nga Bullgaria: