Gazetat dhe lajmet nga Burkina Faso

Gazetat në Burkina Faso: Lista e gazetave më me ndikim nga Burkina Faso. Këto gazeta janë zgjedhur për shoqërinë fokusin e tyre, politikës dhe debatit. Të gjitha gazetat janë të lirë për të hyrë në internet, dhe unë besoj se lista do të ju jap një pasqyrë të lajmeve aktuale shihet nga perspektiva e Burkina Faso-së. French është gjuha zyrtare e Burkina Faso dhe të gjitha gazetat në vend janë në frëngjisht. Këtu është lista ime e burimeve më të rëndësishme të lajmeve nga Bullgaria: