Gazetat dhe lajmet nga Burma (Myanmar)

Gazetat nga Mianmar, i njohur më parë si Burma. Gjej këtu një listë të gazetave më të rëndësishme nga Mianmar. Këto gazeta janë më të përhapura në Mianmar dhe ata janë të përditësuar të përditshme. Gazetat Burmese janë zgjedhur për mbulimin e tyre të lajm