Gazetat dhe lajmet nga Butan

Gazetat nga Butan: një përzgjedhje të gazetave më të rëndësishme nga Butan. Gazetat në Butan janë në anglisht, por disa prej tyre edhe në \"Dzongkha\". Të gjitha gazetat në listë janë zgjedhur për fokusin e tyre në lajme, politika, debat dhe zhvillimit sh