Gazetat dhe lajmet nga Danimarkë

Gazetat daneze. Danimarka ishte midis vendeve të para për të publikuar gazeta. \"Berlingske Tidende\" është botuar që nga viti 1749. Këtu është lista ime e rëndësishme, të përditshme, gazeta internet në Danimarkë që mbulon ekonominë, politikën, shoqërinë dhe lajme të përgjithshme. Gazetat Online nga kenë qasje të lirë në përmbajtje më të madhe.