Gazetat dhe lajmet nga Egjipt

Gazetat nga Egjipti: Kjo listë përbëhet nga gazetat më të rëndësishme në Egjipt që shkruan rreth shoqërisë, ekonomisë, politikës dhe debatit me një opinion kombëtar dhe ndërkombëtar. Gazetat janë të lirë për të hyrë në internet, shumica e tyre janë në gjuhën arabe, por disa prej tyre kanë versionet anglisht. Në Egjipt më shumë se 4 milionë gazetat publikohen çdo ditë. Këtu është zgjedhja jonë e gazetave më të rëndësishme egjiptian: