Gazetat dhe lajmet nga Ekuator

Gazetat ekuadoras. Këtu është një listë e më të lexuar dhe me ndikim gazetave nga Ekuadori. Gazetat janë të lirë për të lexuar në internet dhe ata mbulojnë tema të gjerë të tilla si ekonomisë, politikës, shoqërisë dhe raste ndërkombëtare. Zgjidhni gazetën