Gazetat dhe lajmet nga Estoni

Gazetat Estonisë. Këtu është një listë e gazetave më të rëndësishme nga Estonia, më veriore e shtetet baltike. Estonia ka një numër të madh të gazetave të pavarura në krahasim me numrin e banorëve. Gazetat janë të lirë për të hyrë në internet: