Gazetat dhe lajmet nga Etiopi

Gazetat etiopian. Lista e gazetave më të rëndësishme në internet Në Etiopi, me fokus në lajmet e përgjithshëm, financave, politikës, ekonomisë, shoqërisë dhe çështjet ndërkombëtare parë nga një perspektivë etiopian. Gazetat nga Etiopia janë të lirë për të