Gazetat dhe lajmet nga Fiji

Lajme nga Fixhi. Këtu është një listë e gazetave të rëndësishme nga Fixhi. Gazetat e zgjedhura do të ju jap një pasqyrë të çështjeve aktuale në Fixhi dhe se si gazetat lokale shkruajnë për tema ndërkombëtare. Gazetat janë të lirë për të hyrë në internet.