Gazetat dhe lajmet nga Filipine

Gazetat nga Filipinet: burimet e lajmeve Tagalogisht, të cilat janë mbuluar situatën politike dhe ekonomike në Filipine dhe jashtë vendit. Këto gazeta janë gazetat më të përhapura dhe më me ndikim në Filipine dhe ata janë të zgjedhur për të dhënë gazetarëve, analistëve dhe studiuesve një pasqyrë të asaj se si e tanishme lajm kuptohet nga një perspektivë Filipine. Mirë se vini në listën time jozyrtare e më të rëndësishme, gazetat online falas nga Filipinet: