Gazetat dhe lajmet nga Francë

Gazetat nga Franca: Kjo listë përbëhet nga gazetat më të rëndësishme në Francë, që shkruan rreth shoqërisë, ekonomisë, politikës dhe debatit me një opinion francez dhe ndërkombëtare. Gazetat franceze në listë janë të lirë për të hyrë në internet. shumica e tyre janë vetëm në gjuhën frënge, por disa prej tyre kanë versionet anglisht. Këtu është zgjedhja jonë e gazetave më të rëndësishme franceze: