Gazetat dhe lajmet nga Gambi

Lista e gazetave më të rëndësishme nga Gambia. Këtu është një përzgjedhje prej gazetave më të rëndësishme të publikuara në Gambia. Kam zgjedhur këto gazetat në internet, sepse japin pasqyrë më të mirë të çështjeve aktuale, lajme ditore, politikës, ekonomi