Gazetat dhe lajmet nga Ganë

Gazetat Online nga Gana. Këtu është një përzgjedhje e gazetave më të rëndësishme online nga Gana. Ata janë zgjedhur për shkak të mbulimit të tyre të përditshme të politikës, debatit dhe ekonomisë në Gana dhe jashtë vendit. Kjo përzgjedhje e gazetave do të ju jap një pasqyrë të përditësuar të situatës së çështjeve aktuale në Gana nga burimet më të besuara.