Gazetat dhe lajmet nga Gjeorgji

Gazetat nga Gjeorgjia në rajonin e Kaukazit. Këto gazeta janë zgjedhur si më e përhapur dhe i besueshëm në Gjeorgji. Unë kam zgjedhur ata për shkak të mbulimit të tyre të lajmeve të përditshme në Gjeorgji, politikën, ekonominë dhe çështjet ndërkombëtare. Gazetat Gjeorgjisë në listë janë të gjithë të lirë për të hyrë dhe për të lexuar online.