Gazetat dhe lajmet nga Gjitha Azi

Lista e gazetave më të rëndësishme që mbulojnë kontinentin aziatik. Lista përmban vetëm gazetat falas aziatike që e specializuar në lajme, politikë, çështjet sociale dhe debat. Nëse keni nevojë për gazetat kombëtare nga një vend i caktuar të Azisë, ju lut