Gazetat dhe lajmet nga Greenland

Gazetat dhe burime të tjera të lajmeve nga Grenlandë. Greenland është një pjesë e pavarur e Mbretërisë Daneze. Vendi ka dy gazeta në mbarë vendin botuar javore. Njëri prej tyre, \"Sermitsiaq\" ka faqen me lajme të përditshme në të dyja danez dhe Grinlandisht. I vetmi burim Lajme anglisht është \"Arktik Journal\". Të gjitha burimet e lajmeve janë të lirë për të hyrë në internet.