Gazetat dhe lajmet nga Guam

Lista e gazetave nga Guam. Guam është një ishull i vogël në Paqësor me rreth 160.000 banorë. Pavarësisht numrit të vogël të njerëzve, Guam ka një përzgjedhje të mirë të burimeve të lajmeve. Këtu janë gazetat më të rëndësishme online nga Guam: