Gazetat dhe lajmet nga Guatemalë

Gazetat nga Guatemala. Këtu është një përzgjedhje prej gazetave më të rëndësishme online nga Guatemala. Kam zgjedhur këto gazeta për shkak të mbulimit të tyre të politikës, ekonomisë, shoqërisë dhe çështjet ndërkombëtare. Gazetat janë të lirë për të hyrë në internet: