Gazetat dhe lajmet nga Guinea Bissau

Gazetat nga Guinea Bissau. Liria e shtypit në Guinea Bissau po bëhet më mirë. Ende të gjitha gazetat duhet të jenë të shtypura në shtëpitë shtetërore printim. Këto gazeta online janë zgjedhur për mbulimin e tyre të punëve të përditshme, politikës, ekonomisë dhe gjithashtu punëve të jashtme si ata janë vënë re nga Guinea Bissau. Gazetat online nga Guinea Bissau janë të lirë për të hyrë në internet.