Gazetat dhe lajmet nga Haiti

Gazetat nga Haiti: përzgjedhjen e mia jozyrtare prej gazetave më të rëndësishme online nga Haiti. Gazetat janë zgjedhur për mbulimin e tyre të ekonomisë, politikës dhe çështjet aktuale në Haiti. Të gjitha gazetat e përzgjedhura haitiane në listë mund të l