Gazetat dhe lajmet nga Hungari

Gazetat hungareze në internet: Këtu janë gazetat më të rëndësishme nga Hungaria, i cili shkruan rreth shoqërisë, ekonomisë, politikës dhe debatit me një opinion hungarez dhe ndërkombëtare. Gazetat hungareze në listë janë të lirë për të hyrë në internet. Shumica e tyre janë vetëm në gjuhën hungareze, por disa prej tyre kanë versione ndërkombëtare. Këtu është zgjedhja jonë e gazetave më të rëndësishme hungareze: