Gazetat dhe lajmet nga Indi

Gazetat nga India: Këtu janë gazetat më të rëndësishme në internet nga India, i cili shkruan rreth shoqërisë, ekonomisë, politikës dhe debatit me një perspektivë indiane dhe ndërkombëtare. Gazetat në listë janë të lirë për të hyrë në internet, dhe ata janë të përditësuar të përditshme. Për shkak të numrit të madh të gazetave në Indi, kam zgjedhur edhe tek lista gazeta në çdo shtet në Indi. Zgjidhni qytetin në menynë në të djathtë. Këtu është zgjedhja ime e gazetave më të rëndësishme në mbarë vendin në Indi: